• info@ba-ad.nl
  • 0412 – 724950
  • 0412 – 724950
 

Letselschade

Letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan enorme gevolgen met zich meebrengen. Begrijpelijk dat een dergelijke gebeurtenis uw leven compleet op zijn kop zet.

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor u hebben. Als een andere partij aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u vaak recht op een schadevergoeding.

Zelf beschikt u waarschijnlijk niet over voldoende kennis, om goed te kunnen beoordelen of de andere partij aansprakelijk is en welke schade er vergoed dient te worden. U doet er derhalve verstandig aan, om een belangenbehartiger in de arm te nemen, die alle wetten en regels goed kent en in staat is om een rechtvaardige schadevergoeding voor u te realiseren. Brugman Advocatuur helpt u graag hierbij.

Letsel is onderverdeeld in fysieke en mentale letselschade. Onder laatstgenoemde valt het directe leed en pijn, die u aan het ongeval of de gebeurtenis heeft overgehouden. Samen gaan wij aan slag om zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft en u uw leven weer kunt oppakken.

Voor een slachtoffer van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ongeval op straat staat de wereld eveneens (tijdelijk) op zijn kop. Het opgelopen letsel kan, naast het lichamelijke aspect, tot veel problemen leiden. Te denken valt aan medische kosten, kosten van huishoudelijke hulp, verlies verdienvermogen (inkomensschade), reiskosten en dergelijke. Kosten die binnen no-time hoog oplopen. Brugman Advocatuur kan u hierin begeleiden door de orde terug te vinden. Neemt u gerust contact op met het kantoor voor meer informatie op 0412 -72 49 50.

Kom in contact

Brugman Advocatuur beschikt over ruime kennis en (proces)ervaring, waardoor uw zaak bij haar in goede handen is.