• info@ba-ad.nl
  • 0412 – 724950
  • 0412 – 724950
 

Strafrecht

Strafrecht

In aanraking komen met de politie is geen prettige ervaring. In vrijwel alle gevallen bent u daarom beter af als u een goede strafrecht advocaat inschakelt.

De gevolgen van een proces kunnen drastisch uitpakken voor u. Variërend van een strafblad met daarop een geldboete, een taakstraf of een gevangenisstraf. De straf, die opgelegd kan worden, is afhankelijk van het misdrijf, waarvan u wordt verdacht in combinatie met uw verleden.

Bent u als verdachte aangemerkt? Heeft u van de officier van justitie een transactievoorstel of een strafbeschikking ontvangen? Of al een dagvaarding ontvangen? Neem vooral in een zo vroeg mogelijk stadium contact op.

Brugman Advocatuur vormt graag uw verdediging in deze procedures. Mr. Brugman is gespecialiseerd in het strafrecht en heeft ruimschootse ervaring met diverse soorten strafzaken.

Neem voor een gratis en vrijblijvend gesprek contact op met het kantoor op 0412 – 7249 50.

Esther heeft zich op de website van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd voor dit rechtsgebied en op grond hiervan is zij verplicht om elke kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen.

Kom in contact

Brugman Advocatuur beschikt over ruime kennis en (proces)ervaring, waardoor uw zaak bij haar in goede handen is.