• info@ba-ad.nl
  • 0412 – 724950
  • 0412 – 724950
 

Oud stagiairs

Megan van de Pol

In het najaar van 2022 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Brugman Advocatuur. Vooral de diversiteit in de werkzaamheden, die destijds dagelijks kreeg aangeboden, zorgde ervoor dat ik in een korte tijd al veel nieuwe dingen heb geleerd. Zo was ik dagelijks bezig met verschillende dossiers en ondersteunend aan het secretariaat.

Bovendien mocht ik regelmatig met Esther mee naar de rechtbank voor zittingen. Hierdoor kreeg ik een bijzonder inkijkje in de advocatuur, dat ik vooral ter lering en vermaak ook erg leuk vond.

Kortom, ik ben blij dat ik hier stage heb mogen lopen, aangezien ik een hele leuke en leerzame tijd heb gehad!

Megan van de Pol

Lois van Veldhoven

In januari 2021 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Brugman Advocaten. Bij Brugman Advocaten was ik ondersteunend aan het secretariaat, maar verrichtte ik ook diverse werkzaamheden als juridisch medewerker en was ik nauw betrokken bij dossiers en cliënten.

Verder versterk ik al enige jaren het team van de Rechtswinkel Oss, waardoor ik al diverse rechtsvragen heb mogen beantwoorden.

Zelf kom ik ook uit Berghem. U kunt mij misschien kennen van de plaatselijke voetbalclub, Berghem Sport, waar ik wekelijks op de grasvelden te vinden ben.

Tot slot schreef ik voor Brugman Advocatuur met enige tijd ook diverse Blogs.

Lois van Veldhoven

Kom in contact

Brugman Advocatuur beschikt over ruime kennis en (proces)ervaring, waardoor uw zaak bij haar in goede handen is.